Sanitair, centrale verwarming en loodgieterij te Aalst

 
 

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Marc Bammens: dertig jaar verwarmingsexpertise

 

Some like it hot

Steken uw tenen soms als ijsklompjes onder uw laken uit? Is het in de winter aangenamer buiten dan binnen uw woning? Neem dan nu uw telefoon en bel Marc Bammens. Marc en zijn zonen staan in een mum van tijd aan uw deur. U kiest de centrale verwarming, zij leveren en installeren die.

 

Is uw stookinstallatie stokoud? Dan breken zij die uit en plaatsen zij meteen een nieuw exemplaar. Kieper die kersenpitkussens en thermische onderbroeken maar in de vuilnisemmer!

 

Ruim aanbod

Het Bammens-team plaatst uw ketel naar keuze. Hoogrendementsketel? Condensatieketel? U vraagt, zij leveren. In hun aanbod vindt u o.a. de merken ACV, Bulex, Junkers en Viessman. Is uw ketel nog perfect in orde, maar toe aan een schoonmaakbeurt? Onderhoud van ketels hoort ook tot het dienstenpakket van de firma Bammens.

 

Bovendien maken zij dan in een klap gratis uw brander schoon. Voor elk toestel dat Marc u verkocht, rekent u dus op pico bello nazorg. U slaapt op uw beide oren want uw ketel is veilig en schoon.

 

Sanitaire artikelen

Ook uw badkamer neemt loodgieterij Bammens onder handen. Is uw wc dringend aan vervanging toe? Of stoort u zich al weken aan het gedrup van uw douchekraan?

 

Marc en zijn zonen repareren ze voor u. Zo leest u zonder frustraties verder in uw toiletlectuur.

 

Weg met roet

Knutselde een duif een stevig nest in uw schouw? Of valt het roet tot op uw tapijt? Laat uw schoorsteen dan vegen door de firma Bammens.

 

Zij maken alle schouwen schoon en leveren het attest zodat u weer veilig de haard laat branden. U krijgt bovendien altijd vrijblijvend en gratis hun offerte.

 

De verwarmingsexpert en loodgieter voor wie u warm loopt?

Contacteer nu Marc Bammens!

 

Onze regio's

Wij werken in de regio Groot-Aalst, Haaltert, Ninove, Erpe-Mere, Denderleeuw, Liedekerke, Lebbeke, Ternat, Wetteren, Lede, Gijzegem, Hofstade, Moorsel, Erembodegem, Herzele.